Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BSM, Deniz Yıldızı'nın başrol oyuncularını ağırladı

BSM, Deniz Yıldızı

Balıkesir Sanat Merkezinde, FOX TVde yayınlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin sevilen başrol oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay tarafından sergilenen Matruşka adlı tiyatro oyunu BSMde fırtına gibi esti.

Balıkesir Sanat Merkezi`nde, FOX TV`de yayınlanan Deniz Yıldızı adlı dizinin sevilen başrol oyuncuları Begüm Topçu ve Cantuğ Turay tarafından sergilenen Matruşka adlı tiyatro oyunu BSM`de fırtına gibi esti.
Yaklaşık 7 yıldır Ankara'da Tiyatro Kafe ile birçok ilin kültür merkezlerinde sergilenen, turnelerle birlikte 400 temsil yapan "Matruşka" isimli oyun geçtiğimiz Cumartesi günü BSM`deydi.
"Tiyatro Kafe" ekibi olarak Balıkesir`e gelen ve Balıkesir Sanat Merkezinde iki seans oyun sergileyen ünlü oyuncular Balıkesir seyircilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Oyundan büyük keyif alan ve BSM`nin salonunu dolduran kahkahaları ve alkışlarıyla da bu memnuniyetini belli eden seyirciler oyun sonunda ki ayakta alkışlamaları ile ünlü oyucuları onore ettiler.
Seans arasında ki boş vakitlerinde ev sahibi olan BSM`nin, tiyatro ekibi ile Balıkesir`in meşhur tatlısı höşmerim yemeyi ihmal etmeyen ünlü oyuncular höşmerime tam not verdiler.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı